e-lyže

Klean Kanteen Classic Narrow w/Sport Cap – lemons 532 ml uni

Láhev Klean Kanteen Classic Narrow w/Sport Cap v žluté barvě s objemem 532 ml je ideální pro sportovce i do každodenního nošení. Vyrobena je z kvalitní nerezové oceli a je bezpečná pro nápoje. Kategorie: láhve, termosky.
EAN: 0763332068666
Klean Kanteen Classic Narrow w/Sport Cap - lemons 532 ml uni
Do obchodu »
Značka: Klean Kanteen
730

Lahev Klean Kanteen Classic Narrow je jeden z průkopníků mezi nerezovými lahvemi na vodu. Nový Narrow design zajišťuje snadnější a pohodlnější úchop lahve.
Od počátku byla navržena jako zdravá alternativa k polykarbonátovým a hliníkovým znovu použitelným lahvím. Od počátku bez ftalátů, olova, BPA nebo jiných toxinů. Dnes řada lahví Classic pokračuje a je oblíbena u spousty zákazníků pro svojí trvanlivost a praktičnost.

Vyrobena je z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli 18/8. Je zdravotně bezpečná, bez jakýchkoliv toxinů, a nezachytává pachy či příchutě. Bez ohledu na to, kolikrát je naplněná, nebo na to, co do ní nalijete, udržuje tato láhev čerstvou a čistou chuť nápoje. Z hrdla o průměru 44 mm se snadno pije, zároveň je dostatečně velké na kostky ledu nebo pro použití kartáče při čištění.

Hlavní přednosti:

  • vyrobeno z potravinářské nerezové oceli 18/8
  • neobsahuje BPA, ftaláty, olovo, ani jiné toxické nebo nebezpečné látky
  • 4x více odolnější povrchová úprava než předchozí provedení
  • 100 % nerezový vnitřek s elektroleštěným povrchem nezachytává pachy či příchutě nápoje
  • žádné ostré hrany, na zaoblených stěnách se neusazuje špína ani bakterie
  • vhodné do myčky (lakované varianty a bambusové zátky je šetrnější mýt v ruce)
  • bezpečné, odolné, vysoce kvalitní materiály
  • přenosné, znovu použitelné, a recyklovatelné

Specifikace:

Objem: 532 ml (18 oz)

Další parametry: Barva bílá. Určení pánské,dámské,dětské. Provedení nerez. Typ lahev. Použití na pití. Sezóna 2022/23. Objem 0,532 l. Speciální kolekce Classic. Váha 161.6 g. Katalogové číslo 1008926. Velikost uni. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .